Structuur in je taken en tijd

Wie wil dit nou niet? Meer tijd in je agenda voor leuke dingen. Of meer tijd met je gezin/partner, familie of vrienden doorbrengen. Geen stress, niet meer op zien tegen een dag en kunnen kiezen welke dingen het belangrijkste zijn om te doen. Dat wil toch iedereen?

Wil je NEE leren zeggen en bewuster met je tijd en taken om kunnen gaan? Dan kan ik je helpen om structuur in je taken en tijd te krijgen.

Hoe gaan wij dit samen aanpakken?

slant-separator

Eerst ga ik met je in gesprek om te kijken waar jouw overvolle agenda en takenlijst vandaan komt. Samen gaan wij kijken hoe je dag eruit ziet, thuis of op het werk. En waar het vastloopt. Wij gaan kijken naar welke taken er allemaal op jouw lijstje staan en naar de tijd die je hebt op een dag of in een week. Wanneer je dit allemaal helder hebt, kun je er pas mee aan de slag gaan.

Het belangrijkste is dat wij samen op zoek gaan naar een manier van werken die bij jou past. Want iedereen leert op zijn of haar eigen manier. Ik leer jou om bewust keuzes te maken. En hierdoor heb jij meer tijd en energie voor de leuke dingen in het leven! Hoe fijn is dat?