Stressvrij en gestructureerd verhuizen

Ga je binnenkort verhuizen naar een andere woning, maar weet je niet hoe je dat moet doen met al je spullen in je huidige woning? Heb je zoveel spullen en weet je niet hoe je jouw woning verkoop klaar op de foto kunt laten zetten? Hebben jullie samen twee woningen en gaan jullie samenwonen en weet je niet hoe je alle spullen samen kunt/moet brengen? Of wil je hulp om je te begeleiden bij het gehele verhuisproces, omdat het een te grote klus is voor jou alleen? Verhuizen kan veel stress opleveren. Structuur Organising kan jou hierbij helpen.

Hoe gaan wij dit samen aanpakken?

slant-separator

Samen gaan wij stap voor stap door je huis. Wij doen het samen, maar jij beslist over je eigen spullen. Wanneer je kleiner gaat wonen is het handig om te kijken naar spullen die belangrijk voor je zijn en die je wilt meenemen. Dit stoppen wij als eerste in de verhuisdozen. Op deze manier zie je om hoeveel spullen het gaat.

Over de spullen waarvan jij hebt besloten dat deze niet meegaan, gaan wij kijken of je ze wilt verkopen, weggeven of weggooien. Het is een heel proces en samen gaan wij deze klus klaren.

Ook wanneer er een dierbare is overleden en er moet veel geregeld worden bij de verhuizing vanuit de (senioren)woning, kan ik je daarbij ondersteunen en helpen.